Press "Enter" to skip to content

Közgyűlés 2018.11.20.

Néhány tulajdonos kérésére az Sz&S Group Kft. közgyűlést hívott össze a Társasház közösségi helyiségébe. A közös képviseletet ellátó cégnek írt levél ide kattintva olvasható, az indoklás a Társasház állapota, melyről itt olvashatnak.

Az Sz&S Kft. a tulajdonosok kérésének megfelelően a közgyűlés összehívta és a kért dokumentumokat összeállította. A meghívó, a szöveges és a pénzügyi beszámoló erre a linkre kattintva érhető el.

Nagyon fontos, hogy a Tulajdonosok vagy személyesen jelenjenek meg, vagy meghatalmazottal képviseltessék magukat annak érdekében, hogy ne egy-két személy döntsön egy megismételt közgyűlésen, hanem a megállapodások a valódi többség véleményét tükrözzék.

A legfontosabb a Társasház további romlásának, értékvesztésének megakadályozása. Olyan képviseletre van szükség, mely sokkal intenzívebben, nem a történések után, hanem azokat megelőzve igyekszik kimozdítani az évek óta holtponton álló épület ügyeit…


A közgyűlés megtörtént, a jegyzőkönyvet ide kattintva lehet elolvasni.

Be First to Comment

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .