Press "Enter" to skip to content

Közgyűlés lesz 2017.06.22-én – ELMARADT!

Papnövelde u.2. Társasház
1053 Budapest V. ker., Papnövelde u.2.

Tisztelt Tulajdonostársak!

 1. június 22. csütörtök 17:00 órára a Társasház közgyűlését az alább felsorolt tulajdonosok összehívják. Azért választottuk a közgyűlés összehívásának ezt a módját, mert
 • A közös képviselő a 10%-ot meghaladó tulajdoni hányaddal rendelkező, 2017. január 5-i tulajdonosi kérésre máig nem hívta össze a közgyűlést.
 • A Számvizsgáló Bizottság sem hívta össze a közgyűlést.
 • Továbbá felmerült annak gyanúja, hogy a közös képviselő nem kellő alapossággal kezeli a Társasház vagyonát.

A meghívó tartalmát egyeztettük dr. Simon Zsuzsával, a Társasház ügyvédjével, és több tulajdonostárssal. A közgyűlésen várhatóan sor kerül mind a közös képviselő, mind a Számvizsgáló Bizottság lecserélésére. Arra kérjük Önöket, hogy ha ajánlanak valakit, kérjenek bemutatkozó anyagot, árajánlatot és referenciát, hogy a tulajdonosoknak – megfontolásra – továbbítani tudjuk még a közgyűlés előtt.

Tekintettel arra, hogy több kérés, érdeklődés, javaslat érkezett a Csokoládéüzlettel és az árkáddal kapcsolatban (3., 4., 5., 6. napirendi pont), ezek meghallgatását, megtárgyalását időben előre vesszük.

A tanácskozás helye:

Arany Oroszlán Klub, a Társasház közösségi helyisége
Budapest V. ker. Papnövelde u.2. (34-es kapucsengő)

 

Napirend:

 

 1. A közgyűlés levezető elnökének, jegyzőkönyv vezetőjének, jegyzőkönyv hitelesítőinek megválasztása.

2017.06.22./1. határozati javaslat:

A Közgyűlés … igen szavazattal, … nem szavazattal, és … tartózkodással elfogadta  … -t levezető elnöknek, … igen szavazattal, … nem szavazattal, és … tartózkodással elfogadta …-t jegyzőkönyv hitelesítőnek, … igen szavazattal, … nem szavazattal, és … tartózkodással elfogadta …-t jegyzőkönyv hitelesítőnek.

 1. A közgyűlés napirendjének megszavazása.

2017.06.22./2. határozati javaslat:

A Közgyűlés … igen szavazattal, … nem szavazattal, és … tartózkodással elfogadta a közgyűlés napirendjét.

 1. Döntés az EndorFine Csokoládéüzlet klímájának engedélyezése ügyében.

2017.06.22./3. határozati javaslat:

A Közgyűlés … igen szavazattal, … nem szavazattal, és … tartózkodással megszavazta, hogy az EndorFine Csokoládéüzlet klímát üzemeltessen az árukészlete megóvása érdekében.

 1. Döntés a WolframBenz Kft. árkádbérletének az ügyében.

2017.06.22./4. határozati javaslat:

A Közgyűlés … igen szavazattal, … nem szavazattal, és … tartózkodással megszavazta, hogy a WolframBenz Kft. a közös képviselővel megkötött szerződés szerint az árkád területét bérelje.

 1. Döntés Renzo Moschini tulajdonostárs javaslatáról az árkád használatának az ügyében.

2017.06.22./5. határozati javaslat:

A Közgyűlés … igen szavazattal, … nem szavazattal, és … tartózkodással elfogadta Renzo Moschini tulajdonostárs ajánlatát az árkád használatát illetően.

 1. Hozzájárulás a Társasházban működő albetétek szálláshelyként való használatához.

2017.06.22./6. határozati javaslat:

A Közgyűlés … igen szavazattal, … nem szavazattal, és … tartózkodással elfogadta, hogy … tulajdonostársak az albetéteiket szálláshelyként üzemeltessék.

 1. Arra való tekintettel, hogy a törvényben előírt időpontra, 2017. május 31-re nem készült el a 2016. évi gazdálkodásról szóló beszámoló, nem került sor a 2016-os évet lezáró elszámoló közgyűlésre, nem készült el a 2017-es költségvetés, javasoljuk Homa Zoltán közös képviselő leváltását.

2017.06.22./7. határozati javaslat:

A Közgyűlés … igen szavazattal, … nem szavazattal, és … tartózkodással leváltotta Homa Zoltán közös képviselőt, és kezdeményezte elszámoltatását.

 1. Az elmúlt időszakban sikertelenül működött a Számvizsgáló Bizottság, ezért a Közgyűlés a leváltását kezdeményezte.

2017.06.22./8. határozati javaslat:

A Közgyűlés … igen szavazattal, … nem szavazattal, és … tartózkodással leváltotta a Számvizsgáló Bizottságot.

 1. Új közös képviselő választása a beérkezett ajánlatok alapján.

2017.06.22./9. határozati javaslat:

A Közgyűlés … igen szavazattal, … nem szavazattal, és … tartózkodással megszavazta, hogy … (cég vagy személy adatai)  legyen visszavonásig a Társasház közös képviselője. A közös képviselő a Társasház 11705008-20185697 számú bankszámlája felett másodmagával rendelkezhet.

 1. Új Számvizsgáló Bizottság választása.

2017.06.22./10. határozati javaslat:

A Közgyűlés … igen szavazattal, … nem szavazattal, és … tartózkodással megszavazta, hogy a következő tulajdonosok legyenek a Számvizsgáló Bizottság tagja. Közülük a Társasház 11705008-20185697 számú bankszámlája felett … másodmagával rendelkezhet.

 1. További észrevételek, bejelentések. (Határozatot nem kell hozni.)

Felhívjuk a Tisztelt Tulajdonostársak figyelmet, hogy a Társasházakról szóló 2003. évi CXXXIII. Törvény 36. § (1) bekezdésében foglaltak szerint a közgyűlés akkor határozatképes, ha azon a tulajdoni hányadnak több mint felével rendelkező tulajdonostársak jelen vannak. Amennyiben a fenti időpontra meghirdetett közgyűlés határozatképtelenség miatt elmaradna, abban az esetben megismételt közgyűlést kell tartani – az eredeti meghívóban megjelölt helyen és napirendi pontokkal – amely a 37. § (3) bekezdésében foglaltak szerint a tulajdoni hányadra tekintet nélkül határozatképes (kivéve ahol a vonatkozó törvény a tulajdonosok tulajdoni hányada alapján számított meghatározott arányát követeli meg, ennek hiányában érvényes határozatot nem hozhat.)

A megismételt közgyűlés időpontja és helye: 2017. június 22. 17:30 óra, Arany Oroszlán Klub 1053 Budapest, Papnövelde u.2.

Kérjük a megjelenni nem tudó tulajdonosokat, hogy a jelen meghívóval mellékelt meghatalmazást a képviselőik részére eljuttatni és kettő tanú jelenlétében aláíratni szíveskedjenek.

Ezt a közgyűlési meghívót minden tulajdonos megkapja e-mailben vagy a postaládájában, illetve megtalálják a Társasház hirdetőtábláján és a www.papnovelde2.hu weboldalon.

Név Tulajdoni hányad
Szilágyiné Tollner Ágnes 5.91
Renzo Moschini 6.72
Jeney Attila és Jeneyné Somogyi Margit 3.49
Összesen: 16.12

 

 

Budapest, 2017. június 12.

Be First to Comment

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .