Press "Enter" to skip to content

Javítások – tájékoztatás

Az elmúlt időszakban kisebb károk keletkeztek az épületben, melyeket – részben – igyekeztünk a Biztosító bevonásával kijavítani. Kérem az ilyen jellegű munkálatokban jártas tulajdonostársakat, hogy legyenek segítségemre abban, hogy korrekt áron, megfelelő minőségű munkát tudjunk végeztetni. Ha valakinek fenntartása van, vagy jobb színvonalasabb megoldást tud javasolni, akár hozzászólásával, akár egyéb úton jelezze.

A bejárati kapu behúzója elég ramaty állapotba került. Igyekeztünk elkerülni a cserét. Patakvölgyi József kísérletet tett a javítására (bruttó 15,240.- Ft). A megoldás nem túl meggyőző, lehet, hogy egy nagyobb teljesítményű behúzó szerkezetre lesz szükség (12-30 ezer Ft az ára, a teljesítményétől függően). Sajnos a kapu felfüggesztése is eléggé kikopott, réz perselyekkel fel kellene újítani. Az ebből adódó lelógás szintén nem tesz jót a záró szerkezetnek.

A kerékpártároló alatt csőtörés miatt ki kellett cserélni a szennyvíz vezeték kb. 3 méteres szakaszát. (Indoor Conduit Kft., bruttó 75,540.- Ft, a kárrendezés során ebből a biztosító 62,776.- Ft-ot térített meg.)

A sorozatos esőzések és viharok miatt több kúpcserép meglazult, az eltört, porladó cserepeket el kellett takarítani a tetőről, illetve pótolni, rögzíteni kellett. A kúpcserepek meglehetősen régi típusúak, a tartalékok elfogytak, ezért meg kellett rendelnünk a hiányzó készletet. A munkát az Orepbau Kft. végezte, bruttó 241,402.- forintért, a kárrendezés a biztosítóval folyamatban van.

One Comment

  1. Jeney Attila Jeney Attila Post author | 2012.10.02

    Nagy keservesen megérkezett a biztosítási díj, 155.245.- Ft a 241,402.- forintból. Részben a mi hibánkból volt a várakozás, mert rossz helyre küldtök a kár fotóit.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .