Press "Enter" to skip to content

Hírlevél féleség 2014. október 6.

Szíves tájékoztatásul:

  • A 2014. szeptember 16-i közgyűlés anyaga ide kattintva olvasható.
  • 2014. október 1-je volt a Főváros Műemlék keret pályázat beadásának határideje. Köszönet a szorgalmas közreműködőknek sikerült időben postázni az anyagot. Nagy reményünk nincs, mert a keret mindössze 42 millió forint. Az elkészült dokumentumok (építészeti terv, kőrestaurátori szakvélemény, szigeteléstechnikai szakvélemény (hiánypótlásként adjuk be), díszkivilágítás koncepció) mégis nagyon fontosak, mert a szeptember 16-i közgyűlésen felmerült általános, átfogó koncepció részei lesznek. A pályázat teljes anyaga itt olvasható.
  • Szerencsésen lezajlott az idei KÖN. Némi tájékoztató itt olvasható róla. A házunk iránti érdeklődés eléggé megnőtt, a hétvégén három látogató csoportot fogadtunk. A célunk az épület és értékeinek minél szélesebb körben történő megismertetése azzal a céllal, hogy az arra érdemesek támogassák a felújításokkal kapcsolatos erőfeszítéseinket.
  • A második elemet 22. feletti tetőtér beépítés felett ellenőriztettem a cserepeket mert a beázás itt különösen kockázatos. A kollégákkal abban állapodtunk meg, hogy az állag megóvás érdekében egy-egy raklap cseréppel felszerelkezve folyamatosan javítgatják a héjazatot (hátha egyszer rendesen sikerül megcsináltatni).
  • Október 8-án (szerdán) 18 órakor Bartha Lajos bácsi fog előadást tartani a közeli Calderoni házhoz kapcsolódó Calderoni cégről, illetve azok csillagászati, oktatási eszközeiről. A részletek itt. Minden érdeklődőt szeretettel várunk az Arany Oroszlán Klubban (a pincében).

J.A.

Be First to Comment

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .