Press "Enter" to skip to content

Jegyzőkönyv, árkád, FŐKÉTÜSZ, pályázat

Veres Pálné 16 Kft.

Ma, 2013.03.13-án aláírásra került a Veres Pálné 16 Kft. és a Társasház között a kéménymagasításról szóló megállapodást rögzítő jegyzőkönyv, melynek részletei alább olvashatók:

[button link=”http://con-spirito.hu/p2/2013_03_13_VP16_jegyzokonyv/index.htm” newwindow=”yes”] Jegyzőkönyv[/button] [button link=”http://con-spirito.hu/2011_10_04_kemeny/index.htm” newwindow=”yes”] Dokumentációk[/button] [button link=”http://con-spirito.hu/p2_kemenybeleles_2012_12_21.pdf” newwindow=”yes”] Árajánlat[/button]

Árkád hasznosítás

Folyamatban van az árkád hasznosításának szervezése. Egyéb használható ötlet híján egy kerékpár kölcsönző, szerviz és üzlet megvalósítása van folyamatban az itt látható terv, illetve költségvetés szerint.

[button link=”http://con-spirito.hu/p2/Scan_Doc0001.pdf” newwindow=”yes”] Árajánlat[/button] [button link=”http://con-spirito.hu/p2/arkadia_berleti_ajanlat_2.pdf” newwindow=”yes”] Bérleti szerződés[/button]

A következő közgyűlésen (legkésőbb április elején) szeretném, ha döntetnénk az árkád hasznosítása ügyében. A nemfizetők miatt elég rosszul állunk pénzügyileg, ami a szükséges felújítások miatt, illetve a pályázatokon elvárt önrész   kis összege okán dupla vesztesség.

FŐKÉTÜSZ 2. ellenőrzés

A FŐKÉTÜSZ általános kéményellenőrzést fog tartani a társasházban március 26-én 11 és 14 óra között. Tekintettel arra, hogy ez a 2. ellenőrzés, a mellékelt listán levőknek (gyakorlatilag az egész háznak – mert az első értesítés nem jutott el hozzánk), lehetővé kell tenni a lakásokba a bejutást. Előző nap még fogok küldeni egy értesítést.

[button link=”http://con-spirito.hu/p2/2013_03_13_foketusz/index.htm” newwindow=”yes”] FŐKÉTÜSZ vizsgálat – részletek[/button]

Társasházi pályázat

Hamarosan be kell adni az idei kerületi felújítási pályázatot, és erről is határozatot kell hoznunk a közgyűlésen. Jó lenne, ha kaphatnék néhány ötletet, hogy mire fordítsuk a remélt támogatást?

[button link=”http://www.belvaros-lipotvaros.hu/_user/palyazatok/KMBT25020130207103309.pdf” newwindow=”yes”] Társasházi pályázat kiírás[/button]

Akinek van véleménye, elképzelése a fentiekkel kapcsolatban, megköszönöm, ha nyilvánosan, hozzászólásban teszi meg, hogy az egész közösség tájékozódni tudjon, illetve közös álláspontot tudjunk kialakítani – mindenek előtt az árkád hasznosításával kapcsolatban.

J.A.

Be First to Comment

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .