Press "Enter" to skip to content

Jegyzőkönyv, árkád, FŐKÉTÜSZ, pályázat

Veres Pálné 16 Kft.

Ma, 2013.03.13-án aláírásra került a Veres Pálné 16 Kft. és a Társasház között a kéménymagasításról szóló megállapodást rögzítő jegyzőkönyv, melynek részletei alább olvashatók:

Jegyzőkönyv Dokumentációk Árajánlat

Árkád hasznosítás

Folyamatban van az árkád hasznosításának szervezése. Egyéb használható ötlet híján egy kerékpár kölcsönző, szerviz és üzlet megvalósítása van folyamatban az itt látható terv, illetve költségvetés szerint.

Árajánlat Bérleti szerződés

A következő közgyűlésen (legkésőbb április elején) szeretném, ha döntetnénk az árkád hasznosítása ügyében. A nemfizetők miatt elég rosszul állunk pénzügyileg, ami a szükséges felújítások miatt, illetve a pályázatokon elvárt önrész   kis összege okán dupla vesztesség.

FŐKÉTÜSZ 2. ellenőrzés

A FŐKÉTÜSZ általános kéményellenőrzést fog tartani a társasházban március 26-én 11 és 14 óra között. Tekintettel arra, hogy ez a 2. ellenőrzés, a mellékelt listán levőknek (gyakorlatilag az egész háznak – mert az első értesítés nem jutott el hozzánk), lehetővé kell tenni a lakásokba a bejutást. Előző nap még fogok küldeni egy értesítést.

FŐKÉTÜSZ vizsgálat – részletek

Társasházi pályázat

Hamarosan be kell adni az idei kerületi felújítási pályázatot, és erről is határozatot kell hoznunk a közgyűlésen. Jó lenne, ha kaphatnék néhány ötletet, hogy mire fordítsuk a remélt támogatást?

Társasházi pályázat kiírás

Akinek van véleménye, elképzelése a fentiekkel kapcsolatban, megköszönöm, ha nyilvánosan, hozzászólásban teszi meg, hogy az egész közösség tájékozódni tudjon, illetve közös álláspontot tudjunk kialakítani – mindenek előtt az árkád hasznosításával kapcsolatban.

J.A.

Be Sociable, Share!

Be First to Comment

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.